Кой ще си тръгне със 100 000 лева по-богат след края

...
Кой ще си тръгне със 100 000 лева по-богат след края
Коментари Харесай

Кой ще спечели 100 бона от „Фермата“?

Кой ще си тръгне със 100 000 лв. по-богат след края на хитовото риалити „ Фермата “ по bTV довечера? След три месеца живот в изолираност и с доста нови страсти и умения, един от четиримата финалисти ще приключи присъединяване си във фермерското премеждие като огромният победител.

Четиримата участници, които отиват на последна борба в огромния край на „ Фермата “ на 17 декември онлайн по bTV, към този момент са ясни. След последния вътрешен двубой в петък вдовицата Виолета разгроми футболиста Алек и го изхвърли от играта. Така на днешната огромна борба на арената застават Яни, Калоян, Виолета и Валерия.

След като в петък линиите за гласоподаване публично бяха отворени, всеки един от финалистите показа по едно изречение за какво тъкмо той е заслужен за победител. Първи стартира Яни, който съобщи, че е  горделив българин, който познава историята на България и има вяра в герои като Левски и Ботев. Според него с такава ценностна система, като тази на възрожденците ни, страната ни ще пребъде. Вторият финалист Калоян благодари за това прелестно преживяване, което е имал опцията да изживее и добави: „ Най-важното нещо в живота за мен персонално е фамилията, както и да не забравяме от къде сме тръгнали, къде се намираме и къде отиваме ”.  Валерия разгласи, че е в предаването поради българския спорт. Гимнастичката желае да потвърди, че спортът е здраве, мощ и дисциплинираност. Виолета пък показа, че е горда със себе си, с достиженията си и с това, че си е извоювала сама всичко, изпълнила е фантазията си  и е стигнала до финала.

Феновете на предаването към този момент влязоха в спор за името на огромния победител. Основната част от феновете е разграничена на два лагера – в поддръжка на Яни и „ за “ Виолета. Селският ерген Яни завоюва сърцата на аудиторията с честния си и добър темперамент. Вдовицата обаче също не е за подценяване поради сполетялата я покруса – след неочакваната загуба на брачна половинка й преди по-малко от година тя сама отглежда двете си деца.

Тази вечер феновете ще дефинират спечелилия във „ Фермата “ 3. Всеки може да поддържа своя любимец посредством смс на къс номер 1472. Гласува се само посредством смс. Цената на 1 SMS е 1.20 лева c Данък добавена стойност, а всеки клиент ще може да гласоподава с най-много 15 къси известия . Феновете на „ Фермата “, живеещи в чужбина, ще могат да дадат своя избор единствено, в случай че имат карта на български мобилен оператор. Текстът, който би трябвало да изпишат феновете в тях, е номерът на техния любимец, съгласно реда в който се е класирал за край. Например Яни Андреев беше първият сигурен финалист и той ще носи цифрата 1. Втори беше Калоян – т.е. 2, Валерия – номер 3, а Виолета - номер 4.

За първа година гласуването ще се реализира и през обществения чат на предаването „ Фермата “ във Viber, като този избор не е безвъзмезден. Зрителите ще могат да дадат своя избор през чат бота, където би трябвало да изпишат „ Гласувам “, след което ще видят 4-те фотоси на финалистите.  След клик върху изображението на любимеца им ще се отвори SMS функционалността на телефона с автоматизирано запълнен номера на определения участник. Това гласоподаване е на цената на смса – 1.20 лева c Данък добавена стойност.

Кой ще завоюва третия сезон на „ Фермата “ и премията от 100 000 лева, гледайте в неделя, 17 декември, в 20.00 ч. по bTV.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР